Hovenier Oostvoorne

Een nieuwe tuin aanleggen, schutting plaatsen, andere beplanting in de tuin of op zoek naar een nieuw tuinhuis? En kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Voor deze en nog vele andere klussen in de tuin in Oostvoorne kunt u bij De Waal hoveniers terecht. Wij kunnen u helpen bij het maken van een tuinontwerp, het aanleggen van uw tuin of tuinonderhoud.

Uw tuin dient u een plek te bieden waar u volledig kunt ontspannen na een drukke werkdag, of lekker van een barbecue met vrienden kunt genieten in het weekend. Met het oog op de ligging van uw tuin, zon en schaduw, de grondsoort en uw wensen realiseren we een prachtige tuin waar u jarenlang van kunt genieten.

Tuinontwerp laten maken

Nieuwbouwhuis gekocht in Oostvoorne? Of wilt u uw tuin opnieuw laten ontwerpen? Wij kunnen u daarbij helpen. Ieder tuinontwerp is maatwerk, we horen graag wat uw wensen en ideeën zijn zodat uw tuin iets eigens wordt. Zodra we een duidelijk beeld hebben van wat u wilt, kunnen we uw wensen verduidelijken door middel van een 3d-ontwerp van uw nieuwe tuin. Pas wanneer u 100% tevreden bent over het ontwerp, gaan we over tot de aanleg van uw droomtuin.

Wij leggen uw droomtuin aan

Of het nu gaat om aanleggen van een beregeningssysteem, nieuwe beplanting of juist het plaatsen van een schutting of tuinhuis: onze ervaren hoveniers doen het graag voor u. Ook het aanleggen van een compleet nieuwe tuin of een biozwembad gaan we niet uit de weg, uw mogelijkheden zijn eindeloos.

Ook voor het onderhoud van een bestaande tuin kunnen wij u een helpende hand bieden. Want om te kunnen blijven genieten van uw tuin is het onderhouden ervan erg belangrijk. We kunnen u helpen bij het zomer- of winterklaar maken van uw tuin, maar ook bij maandelijks terugkerende klussen. Ook eenmalig tuinonderhoud is mogelijk, laat ons weten wat u zoekt. Onze specialisten houden met behulp van de juiste machines uw tuin het gehele jaar mooi.

De mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op!

Laat ons weten wat u zoekt en wij zo snel mogelijk contact met u op.

Contact
Sending