Hovenier Ouddorp: ontwerp, aanleg en onderhoud

Wilt u dat uw tuin er tot in de puntjes verzorgd bij ligt? Kies dan voor een ervaren hovenier. Wij kunnen u helpen bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin in Ouddorp. Van knip- en snoeiwerk en het maaien van het gazon, tot aan het bemesten en bewateren van uw tuin. Wij draaien nergens onze handen voor om, daarom is De Waal Hovenier uw partner bij alle tuin gerelateerde werkzaamheden.

Tuinonderhoud in Ouddorp en omstreken

Werkzaamheden die meest voorkomen zijn de tuin zomer- of winterklaar maken. Dit zijn jaarlijks terugkerende werkzaamheden en kunnen eerder als een verplichting voelen dan als ontspanning. Wanneer dat eerste het geval is kunt u ervoor kiezen om een hovenier in te schakelen. Onze ervaren hoveniers kennen alle bomen, planten en bloemen in uw tuin. Wij zorgen ervan ook voor dat deze goed de winter doorkomen zodat ze in het voorjaar/ zomer weer mooi kunnen bloeien.

Ook voor kleinere klusjes zoals het gras maaien of heggen snoeien steken wij graag onze handen uit de mouwen. Zo kunnen we maandelijks onderhoudswerkzaamheden voor u uitvoeren maar is het ook mogelijk om op contractbasis te werken.

Dé hovenier op Goeree-Overflakkee

De Waal Hoveniers is hovenier in de ruimste zin van het woord. Zo ook voor het ontwerpen en aanleggen van uw (nieuwe) tuin. Gaat u verhuizen of is het tijd om uw tuin eens flink onder handen te nemen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. We brainstormen graag met u onder het genot van een kopje koffie, zodat we al uw wensen in een ontwerp kunnen realiseren.

We hebben een vestiging in Nieuwe-Tonge, Goeree-Overflakkee. Daardoor staat onze hovenier binnen 20 minuten bij u voor de deur in Ouddorp. De Waal Hoveniers staat voor kwaliteit, exclusiviteit en creativiteit en we zijn TuinKeur gecertificeerd.

Mogen wij uw tuin onderhouden?

Wij gaan graag voor u aan de slag. Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons en we zorgen ervoor dat uw in tuin in Ouddorp weer prachtig bij ligt.

Contact
Sending