Hovenier Burgh-Haamstede

Als u op zoek bent naar een hovenier in Burgh-Haamstede dan bent u bij De Waal Hoveniers aan het juiste adres. Met vestigingen in Nieuwe-Tonge (Zuid-Holland) en Burgh-Haamstede (Zeeland) zit ons hoveniersbedrijf zo bij u om de hoek. Met een enorme passie voor groen, veel ervaring in de branche en uiterste deskundigheid op het gebied van tuinonderhoud gaan we altijd voor het ultieme eindresultaat.

Van ontwerp tot onderhoud

Het aanleggen van uw droomtuin begint bij een goed ontwerp. Zoekt u een hovenier in Burgh-Haamstede die u helpt bij het aanleggen van een nieuwe tuin? Dan staan wij graag voor u klaar. Ook voor maandelijks of periodiek tuinonderhoud kunt u bij ons terecht. Veelvoorkomende werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het zomer- of winterklaar maken van de tuin. Ook voor kleinere klussen zoals onderhoud van het gazon of snoeiwerkzaamheden staan wij voor u klaar.

En van aanleg tot renovatie

Of u nu gaat verhuizen naar een nieuwbouwwoning of uw bestaande tuin wilt renoveren: alles behoort tot de mogelijkheden. Van het plaatsen van een schutting tot het aanleggen van een biologische zwemvijver, onze hoveniers gaan voor u aan de slag. De Waal Hoveniers is al ruim 20 actief als hovenier. In deze jaren hebben we vele prachtige tuinen mogen ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Bekijk onze recente projecten en laat u inspireren door de verscheidenheid aan mogelijkheden.

Bedrijfstuin onderhoud

Bent u ondernemer met een eigen bedrijfspand in Burgh-Haamstede of omstreken? Dan is het wel zo fijn als uw bedrijfstuin goed wordt onderhouden. Onze hoveniers nemen het tuinonderhoud graag voor u uit handen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. We kunnen bijvoorbeeld op maandelijkse basis alle tuinklusjes voor u oppakken, maar op driemaandelijkse basis is ook mogelijk. De exacte invulling bepaalt u natuurlijk zelf. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Hovenier Burgh-Haamstede

 

Uw hovenier in Burgh-Haamstede en omstreken

De Waal Hoveniers is een hoveniersbedrijf in de ruimste zin van het woord. U kunt voor diverse facetten van de tuin bij ons terecht. Van tuinonderhoud zoals onkruid wieden, boomverzorging, snoeiwerkzaamheden en onderhoud van het gazon tot het ontwerpen en aanleggen van uw droomtuin. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u het liefst zo snel mogelijk beginnen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Scroll naar boven