Moderne tuin met overkapping

Hovenier Hellevoetsluis

Zoekt u een hovenier voor het realiseren van uw droomtuin in Hellevoetsluis? De Waal Hoveniers is al ruim 20 jaar actief als hovenier op Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland. Wij denken graag met u mee in alle fasen van de realisatie van de tuin van uw dromen. Of het nu gaat om de aanleg van een volledig nieuwe tuin of een renovatie van een bestaande tuin, onze hoveniers zoeken altijd naar een creatieve oplossing voor u. Maak vrijblijvend een afspraak om uw wensen en de mogelijkheden met ons te bespreken. 

Meer dan aanleg en onderhoud

Als hovenier doen wij veel meer dan alleen het aanleggen en onderhouden van tuinen op Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland, Hellevoetsluis, Brielle, Rockanje en Oostvoorne.  Met onze jarenlange ervaring bieden wij een professionele en creatieve kijk op het ontwerp van uw tuin. Behalve een mooie tekening kunnen wij ook een realistisch 3D ontwerp voor u maken waarmee u virtueel door uw nieuwe tuin kunt lopen. Zo kunt u zelfs al voordat de aanleg begonnen is uw nieuwe tuin ervaren en beleven. Benieuwd hoe zo’n 3D ontwerp eruit ziet? Bekijk een voorbeeld op deze pagina.

Renovatie

Ook een bestaande tuin die niet meer voldoet aan uw wensen pakken wij graag voor u aan. Rekening houdend met uw wensen en budget stellen wij graag en plan voor de renovatie van uw tuin op. Soms is alleen het vernieuwen van de bestrating, het aanbrengen van nieuwe beplanting of het plaatsen van een blokhut of overkapping al voldoende om een geheel andere sfeer in uw tuin te creëren. Gaat u voor landelijk, romantisch, weelderig of juist heel strak, welke stijl u ook voor ogen heeft De Waal Hoveniers helpt u bij de keuze van de juiste planten en materialen.

Moderne tuin met overkapping

Speciale wensen

Heeft u speciale wensen voor uw tuin, bijvoorbeeld een (natuurlijk) zwembad, grote vijver, tuinkamer of exclusieve bestrating of beplanting? Geen idee gaat ons te ver! Maatwerk is onze specialiteit. Neem voor inspiratie eens een kijkje bij de projecten die wij tot nu toe gerealiseerd hebben. Twijfelt u of wat u in gedachten hebt wel haalbaar is? Neem gerust eens contact met ons op om uw wensen met u door te spreken. Wij geven altijd een eerlijk en realistisch advies.

Onderhoud door een hovenier in Hellevoetsluis

Een nieuw gerealiseerde of gerenoveerde tuin is in de beginfase vrij eenvoudig te onderhouden, maar om de tuin zo mooi te houden als deze bij oplevering is vergt kennis en onderhoud. Zelfs de meest onderhoudsvriendelijke tuin heeft van tijd tot tijd een beetje aandacht nodig. Wij begrijpen dat niet iedereen groene vingers of voldoende tijd en gelegenheid heeft om de benodigde onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw tuin periodiek door ons te laten onderhouden.  Ook wanneer de tuin niet door ons is aangelegd komen wij graag bij u langs voor het snoeien, de verzorging van beplanting en andere onderhoudswerkzaamheden.

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw vragen over ontwerp, aanleg, renovatie en onderhoud van uw tuin door een hovenier in Hellevoetsluis of Voorne-Putten. Of plan direct een afspraak in voor een bezoek aan huis.

Scroll naar boven