Hovenier Oude-Tonge

Een hovenier inschakelen om uw tuin in Oude-Tonge onder handen te nemen? Onze hoveniers staan graag voor u klaar. Door het gebrek aan tijd of simpelweg omdat u geen groene vingers heeft kan het tuinonderhoud er soms bij inschieten, zonde! Door een hovenier in te schakelen ligt uw tuin er er weer spik en span bij. Ontdek de mogelijkheden.

Eenmalig of periodiek tuinonderhoud

Een hovenier helpt u bij het onderhoud van uw tuin. Het tuinonderhoud bestaat uit verschillende werkzaamheden, van snoeien, beplanten en bemesten tot aanleggen en onderhouden van uw tuin. Natuurlijk behoort het onkruidvrij maken en grasmaaien ook tot de mogelijkheden. We kunnen zowel op contractbasis als op regiebasis u uw onderhoudswerkzaamheden uit handen nemen. Ook eenmalige werkzaamheden zoals uw tuin zomer- of winterklaar maken behoort tot de mogelijkheden.

Aandacht voor uw tuin

Door regelmatig de nodige aandacht aan uw tuin te besteden blijft de tuin in topconditie. Wij dragen graag ons steentje bij aan het realiseren van uw droomtuin, zodat u er lekker van kunt genieten. Kwaliteit, exclusiviteit en creativiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast werken we met een enthousiast, vakbekwaam en dynamisch team dat ervoor zorgt dat uw wensen naar volle tevredenheid worden gerealiseerd.

Hovenier Oude-Tonge

Ontwerp, aanleg en meer

Een bloeiende tuin begint bij een goed ontwerp en aanleg. Heeft u een nieuwbouwwoning in Oude-Tonge gekocht of is uw huidige tuin aan renovatie toe? Ook dan kunt u bij De Waal Hoveniers terecht. Met behulp van een 3D tuinontwerp is het net alsof u door uw toekomstige tuin loopt. Hierdoor krijgt u een goede indruk van alle elementen die erin verwerkt zijn.

Uw tuinonderhoud uitbesteden?

Heeft u vragen over onderhoudswerkzaamheden of andere diensten zoals tuinontwerp of tuinaanleg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden. Stuur ons een bericht, e-mail of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0187 652 484.

Scroll naar boven