Hovenier Zierikzee

Een tuin is dé plek waar we kunnen ontspannen en tot rust komen. Waar we in het weekend lekker de barbecue aansteken en op warme zomeravonden genieten van een verkoelend drankje. Kan uw tuin in Zierikzee wel een opfrisbeurt gebruiken? Of wilt u het groots aanpakken en wilt u een heel nieuw ontwerp laten maken? Onze hoveniers helpen u graag.

Ontwerp, aanleg en onderhoud

Bij De Waal Hoveniers kunt u terecht voor het complete pakket. Kiest u voor De Waal Hoveniers, dan kiest u voor een bloeiend en dynamisch hoveniersbedrijf dat zich richt op het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen. Daarbij staan kwaliteit, exclusiviteit en creativiteit hoog in het vaandel. Ons vakbekwame team zorgt ervoor dat uw wensen naar volle tevredenheid worden gerealiseerd.

Nieuwbouw tuin in Zierikzee

Heeft u recent een nieuwbouwwoning gekocht in Zierikzee? Gefeliciteerd! De tuin van een nieuwbouwwoning is een blank canvas die u volledig naar wens in kunt richten. Of het nu gaat om een grote tuin of kleine tuin; er zijn veel verschillende stijlen die u in uw tuin kunt verwerken. Van modern tot landelijk en van klassiek tot vintage. En dan hebben we het nog niet eens over de verschillende materialen die daarbij toegepast kunnen worden. Een hovenier kan u helpen om de verschillende mogelijkheden uit te lichten en een richting te geven aan het uiteindelijke ontwerp.

Tuinonderhoud

Bent u op zoek naar een hovenier in Zierikzee voor het onderhoud van uw tuin? Hoveniersbedrijf De Waal Hoveniers, gevestigd in Burgh-Haamstede, helpt diverse klanten in Zierikzee bij het tuinonderhoud. Omdat het onderhouden van de tuin een flinke klus kan zijn, kiezen veel mensen ervoor om dit uit te besteden aan een vakbekwame hovenier. De Waal Hoveniers wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,3, veel tevreden klanten gingen u dus voor! Of u ons nu periodiek aan het werk wilt zetten of eenmalig, dat bepaalt u zelf. Kunnen we iets voor u betekenen?

Hovenier Zierikzee

De Waal Hoveniers: uw hovenier in Zierikzee

We nemen graag uw tuinonderhoud uit handen. Maar ook voor ontwerp en aanleg kunt u bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden. We zorgen er graag voor dat uw tuin in Zierikzee er weer stralend bij ligt.

Scroll naar boven