Hovenier Brielle

Toe aan een nieuwe tuin of is uw huidige tuin toe aan een opknapbeurt? De Waal Hoveniers is dé hovenier voor ontwerp, aanleg, renovatie en onderhoud van uw tuin in Brielle. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis voorzien wij u van het beste advies en helpen wij u bij het realiseren van de tuin van uw dromen. Voor elke tuin, elke stijl en elk budget hebben wij een passende oplossing. Meer weten? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek!

Onze hovenier maakt uw tuin de mooiste van Brielle

Heeft u precies in gedachten hoe uw droomtuin er uitziet of ziet u juist door de bomen het bos niet meer? Wij denken graag met u mee over het ontwerp en de keuze van de juiste beplanting en materialen. We gaan samen met u rond de tafel en vertalen al uw wensen naar een creatief en uniek ontwerp. Wanneer we alles op papier hebben kunnen we een realistisch 3D-ontwerp maken, waardoor u een goed beeld krijgt van uw tuin.

Bestaande tuin upgraden

Ook wanneer u geen volledig nieuwe tuin wenst, maar alleen een renovatie of upgrade van uw bestaande tuin voorzien wij u graag van advies. Onze hoveniers hebben een uitgebreide vakkennis en ruime ervaring in het aanleggen van tuinen in alle stijlen en uiteenlopende formaten. Zij weten exact hoe u met de juiste materialen en beplanting in een handomdraai een geheel andere sfeer in uw tuin creëert. Of u nu kiest voor landelijk, modern, romantisch of exotisch elke gewenste stijl behoort tot de mogelijkheden. Zie de pagina Projecten voor inspiratie.

Luxe tuin met zwembad

Zwembad aanleggen in uw tuin?

Wilt u het ultieme gevoel van luxe en ontspanning in uw tuin ervaren? Laat een zwembad aanleggen! De Waal Hoveniers is marktleider in het aanleggen van biozwembaden. Een biozwembad doet qua uitstraling niet onder aan een normaal zwembad, maar het is toch een volwaardig biologische zwemvijver. Het water bevat geen chloor en andere chemicaliën, waardoor het water glashelder is en verrassend prettig aanvoelt. Wilt u meer lezen over de voordelen van een biozwembad? Kijk dan hier.

Ook voor al uw onderhoud

Is uw tuin (al) helemaal naar wens, maar is het onderhoud ervan niet aan u besteed? Ook dan kunt u beroep doen op de hoveniers van De Waal. Als erkend hovenier met TuinKeur certificatie verzorgen het onderhoud van een groot aantal tuinen in Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland, Brielle, Oostvoorne, Rockanje en Hellevoetsluis. Zowel voor periodiek tuinonderhoud als het zomer- en winterklaar maken van uw tuin kunt u aan ons uitbesteden. Zo bent u een het hele jaar verzekerd van een mooie tuin.

Laat u inspireren voor een prachtige tuin

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en plan een afspraak in. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Scroll naar boven