Hovenier Brielle

Bent u op zoek naar een hovenier in Brielle? Zoek niet verder. De Waal is een hovenier in de ruimste zin van het woord. Dat wil zeggen dat u met elke klus bij ons terecht kunt. Ons team bestaat uit creatieve en vakkundige hoveniers, die graag voor en met u, uw droomtuin realiseren.

Bovendien is ons bedrijf TuinKeur gecertifieerd, dat betekend dat wij ons op verschillende punten onderscheiden van andere hoveniers. Zo bent u bij ons verzekerd van een professionele aanpak en staan wij garant voor onze kwalitatieve en creatieve werkwijze.

Wij maken van uw tuin, de mooiste tuin in Brielle

Aan de basis van een prachtige tuin ligt een goed ontwerp. We gaan samen met u rond de tafel en onder het genot van een verse kop koffie vertalen we al uw wensen naar een creatief en uniek ontwerp. Wanneer we alles op papier hebben kunnen we een realistische 3D-tekening maken, waardoor u een goed beeld krijgt van uw tuin.

Niet op zoek naar een nieuwe tuin, maar wel naar iemand die uw huidige tuin kan onderhouden? Ook dat kunnen we voor u uit handen nemen. Van klein tuinonderhoud tot aan uw tuin zomer- en winterklaar maken. Onze ervaren hoveniers kunnen met de juiste machines uw tuin verzorgen, waardoor u een heel jaar verzekerd bent van een mooie tuin.

Zwembad aanleggen in uw tuin?

De Waal Hoveniers is marktleider in het aanleggen van biozwembaden. Een biozwembad doet qua uitstraling niet onder aan een normaal zwembad, maar het is toch een volwaardig biologische zwemvijver. Het water bevat geen chloor en andere chemicali├źn, waardoor het water glashelder is en verrassend prettig aanvoelt. Wilt u meer lezen over de voordelen van een biozwembad? Kijk dan hier.

Laat u inspireren voor een prachtige tuin

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en plan een afspraak in. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Scroll naar top