Zwemmen in natuurlijk water

Optisch een zwembad en toch een volwaardige biologische zwemvijver. De Biotop-Living-Pool functioneert geheel zonder chloor of andere giftige chemicaliën en biedt toch het grootst mogelijke zwemplezier in glashelder water.

Biotop Living-Pool

De "onzichtbare" Biotop Living-Pool

De uitermate decente integratie van de pool in de omgeving gaat, mede door de keuze voor een roestvrijstalen uitvoering van de pool en voor hoge grassoorten voor het regeneratiegedeelte, subtiel met het weidse van de tuin om. Een esthetisch zeer hoogwaardig totaal project dat de parkachtige tuin, ondanks de integratie van de Living-Pool, zijn weldadige grootte en werking laat behouden. De gehele uitvoering een pluim!

BIOTOP-hoekelementen_Living-Pool_672a73-3-960-e1447040205323
BIOTOP_Living-Pool_004-845x550
Biotop Living-Pool

Living-Pool van de familie Bauer

Na lang rechercheren in het internet heeft de familie Bauer haar keuze op de Biotop Living-Pool laten vallen omdat deze de beste referenties heeft, sinds drie jaar succesvol wordt getest en van een zeer eenvoudige, makkelijk te bedienen en effectieve technische uitrusting is voorzien. Bij de nieuwbouw van het zwembad werd de vormgeving van de terrassen, de aanleg van de plantenperken alsmede die van het grasveld meegenomen. Mede door het oude, zeer goed uitgegroeide, bomen- en struikenbestand ontstond een heel mooi geheel – een zwemparadijs!

Het idee van een zwembad met vitaal water staat al lang op het verlanglijstje van veel belangstellenden. Het samenspel van langdurig uitgeteste componenten van de zwemvijver en het ongebreidelde streven van onze onderzoek- en ontwikkelingsafdeling naar vernieuwingen, die tevens de natuur in acht nemen, heeft de Living-Pool voortgebracht, de perfecte symbiose van vijver en zwembad.

Biotop

Klassiek zwembad

Een klassiek zwembad van Biotop is een baanbrekend alternatief voor het traditionele gechloreerde zwembad.

Biotop

Natuurlijk zwembad

Een aantrekkelijke variant, waarbij de planten duidelijk blijven afgebakend van de zwemzone.

Biotop

Ombouwen chloorbad

Met het Biotop convertersysteem kan een bestaand zwembad eenvoudig worden veranderd in een zwembad met biologische werking.

Een duik in

De natuur

De Biotop zwemvijver zorgt, door de harmonieuze eenheid van zwembad en biotoop, voor een ongestoord genoegen. Geheel zonder chemicaliën maar met veel flora en fauna. Haal de meest natuurlijke zaak van de wereld in uw tuin. Wij vertellen u hoe. Geen ander systeem kan u zo veel referenties tonen.

B!OTOP Benelux is partner van NL Greenlabel “voor een levende en duurzame buitenruimte” met Duurzaamheidspaspoort A+ en partner van IOB.

Biotop

Natuurlijk zwemvijver

Het doel van het natuurlijke ontwerp is de indruk te wekken dat de zwemvijver er altijd al zou zijn geweest.

Biotop

Klassieke zwemvijver

Een klassiek ontworpen zwemvijver heeft het gehele jaar door een sterk architectonisch effect.

Biotop

Design zwemvijver

Het architectonische basisidee van het huis vindt ook in de zwemvijver haar geslaagde voortzetting.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Of neem vrijblijvend contact op
Scroll naar boven