Tuinaanleg

Wat ons bedrijf maakt, zijn mooie tuinen voor iedereen waar we trots op zijn. Door samen met u een goed plan te maken, komen we tot de beste resultaten. Uw wensen worden geïnventariseerd en de ligging van uw tuin, zon en schaduw, grondsoort e.d. worden hierin opgenomen. Met uw ideeën, onze kennis en jarenlange ervaring komt uw droom(tuin) tot stand.

Wij realiseren bijvoorbeeld:

  • Vlonders
  • Vijvers
  • Zwembaden en zwemvijvers “Biotop”
  • Overkappingen en afscheidingen
  • Bestratingen
  • Natuurstenen muurtjes
  • Keramische tegelaanleg e.d.
  • Beregeningssystemen, handmatig of computergestuurd
tuinontwerp

Uw droomtuin verwezenlijken

Wilt u een nieuwe tuin aan laten leggen? De Waal Hoveniers helpt u graag met de aanleg van uw ideale tuin. Door het samen inventariseren van uw wensen en het vastleggen van de mogelijke opties maken we een mooi plan. Niets is ons teveel gevraagd als het gaat om tuinaanleg. Heeft u zelf geen groene vingers maar wilt u graag een mooie tuin? Alle facetten die met de tuin te maken hebben, gaan we niet uit de weg. Onder andere beregening, houtwerk, het aanleggen van een vijver, zwembad- of zwemvijver en nog vele andere mogelijkheden.

Visualisatie met een 3D ontwerp

Zowel bij het ontwerpen als aanleggen van uw tuin denken we graag met u mee. Het indelen van uw tuin kan dan ook best lastig zijn zonder duidelijk beeld. Na het luisteren naar uw ideeën en persoonlijke wensen, maken we een realistisch 3D ontwerp van uw tuin. Op deze manier krijgt u een duidelijk beeld van hoe uw tuin eruit komt te zien.

Na het ontwerp kunt u zelf zien of de tuin aan al uw verwachtingen voldoet. Zo niet, is het erg simpel om bepaalde elementen aan te passen en overige zaken te wijzigen alvorens we beginnen met de tuinaanleg. Pas als alles naar wens is, kunnen we aan de slag.

Ga de uitdaging met ons aan

Wilt u direct beginnen met de start van uw tuinaanleg? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en ga deze uitdaging met ons aan. Samen kijken we op welke manier we uw wensen kunnen verwezenlijken en zullen we uw tuin laten stralen. Wij vinden het erg belangrijk om middels goede voorbereidingen aan de slag te gaan met uw tuin. Dit doen we met behulp van de juiste gereedschappen, bouwmaterialen en beplantingen. Wij zijn zowel actief in Oude-Tonge, Melissant als Zierikzee en Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en zullen uw tuin aanleggen met hoogwaardige materialen van onze eigen leveranciers.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Of neem vrijblijvend contact op
Scroll naar boven