Hovenier Dirksland

Is het vervallen schuurtje in de tuin toe aan een opknapbeurt? Ligt de bestrating schots en scheef? Moet de heg nodig eens gesnoeid worden? Hebben de slakken uw moestuin opgegeten? Kortom, is uw tuin nodig toe aan renovatie? Schakel dan De Waal Hoveniers in om uw tuin in Dirksland weer te laten stralen.  Vanuit onze vestiging in Nieuwe-Tonge staan we namelijk binnen 10 minuten bij u voor de deur in Dirksland. We helpen u graag bij het ontwerpen, aanleggen en/of onderhouden van uw tuin. Onze vakbekwame hoveniers maken van uw tuin, de mooiste tuin in Dirksland.

Een helpende hand bij tuinonderhoud

Het onderhouden van de tuin is een nagenoeg wekelijks terugkerend klusje. Niet zozeer de grote onderhoudsklussen, maar juist de kleinere klusjes zijn de klusjes die het meeste tijd kosten. Met name omdat ze regelmatig uitgevoerd moeten worden. Een goed voorbeeld hiervan is grasmaaien. In de winter heeft u hier geen omkijken naar, maar in de zomer is het een wekelijks terugkerend fenomeen.

Heeft u hulp nodig bij deze klusjes? Of zoekt u een helpende hand bij  het zomer- en winterklaar maken van uw tuin? Geen enkele klus is te groot of te klein, we helpen u graag!

Voor het realiseren van uw droomtuin

Op zoek naar een creatief en vakkundig hoveniersbedrijf die, samen met u, uw wensen tot leven kan laten komen? Zoek niet verder, wij kunnen u helpen. Door onze jarenlange ervaring hebben we al menig droomtuin mogen realiseren, is uw tuin de volgende? Van het compleet aanleggen van een nieuwe tuin tot het volledig restylen van uw huidige tuin: alles is mogelijk. Met behulp van de nieuwste technieken, onze kennis en uw ideeën realiseren we uw ideale tuin.

Uw hovenier in Dirksland

Kwaliteit, exclusiviteit en creativiteit zijn de drie kernwaarden die bij ons hoog in het vaandel staan. We werken met een enthousiast en vakbekwaam team van hoveniers en ons bedrijf is TuinKeur gecertificeerd. Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Scroll naar boven