Hovenier Goedereede

Bent u uw huidige tuin zat en u op zoek naar een ervaren hovenier in Goedereede? De hoveniers van De Waal zijn vakbekwaam en gaan altijd voor het allerbeste resultaat. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent! Lees op deze pagina meer over al onze mogelijkheden.

Uw hovenier in Goedereede

De Waal Hoveniers is gevestigd in Nieuwe-Tonge en in Burgh-Haamstede. Wij worden onder andere ingezet op het eiland Goeree-Overflakkee en de wijdere omtrek van Zeeland. Ook in Goedereede hebben wij projecten uitgevoerd. Wij streven naar het beste eindresultaat en zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent.

Welke tuin past bij u?

Gaat u voor strak en modern? Of wilt u liever iets landelijks of romantisch? Gaat u voor een duurzame tuin? Wilt u veel of juist weinig groen in uw tuin? Dit zijn allemaal dingen om over na te denken wanneer u uw tuin wilt laten renoveren. Wij helpen u hier uiteraard graag mee. Samen met u nemen we de mogelijkheden door en bekijken we wat ervoor nodig is om uw wensen uit te voeren.

Ons aanbod

De Waal Hoveniers heeft een breed scala aan mogelijkheden. Dit komt omdat wij ervaren hoveniers in dienst hebben die weten van aanpakken en verder denken. We laten onze creativiteit de vrije loop en denken in oplossing waardoor we bijna alles voor u kunnen realiseren. Wilt u een nieuwe overkapping gemaakt van duurzaam materiaal? Wilt u het terras opnieuw laten bestraten? Geen probleem! Wij plaatsen schuttingen, bouwen chalets en overkappingen, leggen bloemperken en gazons aan, planten struiken en bomen, ontwerpen een vijver of installeren een beregeningssysteem. Onze vakbekwame hovenier kunnen het allemaal. Wij zetten ons altijd in voor een subliem eindresultaat waar u trots op kunt zijn!

Het onderhoud

Het is van belang dat uw tuin goed onderhouden wordt want een goed onderhouden tuin is immers een gezonde tuin. Beschikt u niet over groene vingers? Dan nemen we het onderhoud graag van u over. U geniet meer van een verzorgde tuin en daarom voeren wij zowel periodiek als eenmalig onderhoud uit aan uw tuin. Met behulp van onze expertise en machines is uw tuin zo weer op orde!

Wilt u uw tuin in Goedereede graag laten ontwerpen of onderhouden door De Waal Hoveniers? Neem dan contact met ons op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Scroll naar boven