Hovenier Oostvoorne

Een nieuwe tuin aanleggen, schutting plaatsen, andere beplanting in de tuin of op zoek naar een nieuw tuinhuis? En kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Voor deze en nog vele andere klussen in de tuin in Oostvoorne kunt u bij De Waal hoveniers terecht. Wij kunnen u helpen bij het maken van een tuinontwerp, het aanleggen van uw tuin of tuinonderhoud.

Uw tuin dient u een plek te bieden waar u volledig kunt ontspannen na een drukke werkdag, of lekker van een barbecue met vrienden kunt genieten in het weekend. Met het oog op de ligging van uw tuin, zon en schaduw, de grondsoort en uw wensen realiseren we een prachtige tuin waar u jarenlang van kunt genieten.

Tuinontwerp laten maken

Bent u toe aan iets anders? Bij De Waal Hoveniers kunt u tuin naar hartenwens inrichten. Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw tuin. Wij maken uw tuin speciaal voor u op maat en zorgen ervoor dat alle elementen die u graag terug wilt zien in uw tuin naar voren komen. De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos en daarom vinden we het belangrijk om deze vooraf goed met u te bespreken. Aan de hand van een 3D tekening kunt u direct zien hoe uw tuin eruit komt te zien.

Wij leggen uw droomtuin aan

Of het nu gaat om aanleggen van een beregeningssysteem, nieuwe beplanting of juist het plaatsen van een schutting of tuinhuis: onze ervaren hoveniers doen het graag voor u. Ook het aanleggen van een compleet nieuwe tuin of een biozwembad gaan we niet uit de weg, uw mogelijkheden zijn eindeloos.

Ook voor het onderhoud van een bestaande tuin kunnen wij u een helpende hand bieden. Want om te kunnen blijven genieten van uw tuin is het onderhouden ervan erg belangrijk. We kunnen u helpen bij het zomer- of winterklaar maken van uw tuin, maar ook bij maandelijks terugkerende klussen. Ook eenmalig tuinonderhoud is mogelijk, laat ons weten wat u zoekt. Onze specialisten houden met behulp van de juiste machines uw tuin het gehele jaar mooi.

Uw hovenier in Oostvoorne

De Waal hoveniers is gevestigd in zowel Nieuwe-Tonge als Burgh-Haamstede. Vanuit hier hebben we een breed netwerk aan klanten, zo ook in Oostvoorne. Wij hebben al meerdere projecten op onze naam staan en wij hopen ook snel uw tuinproject te mogen uitvoeren. Neem nu contact met ons via mail of telefoon, dan plannen we graag een afspraak met u in!

Scroll naar boven