Hovenier Ouddorp

De Waal Hoveniers is gevestigd in Burgh-Haamstede en Nieuwe-Tonge. Wij werken in de omgeving van Goeree-Overflakkee en Zeeland. Ook in Ouddorp verzorgen we graag uw tuin! Wij zijn betrokken bij onze klanten, we luisteren naar hun wensen en gaan voor het ultieme eindresultaat waarbij kwaliteit en precisie voorop staan. Sinds 1996 zijn wij actief als hovenier. Al onze werknemers hebben een passie voor groen, hebben veel ervaring in de branche en zijn uiterst deskundig op het gebied van tuinonderhoud. Wilt u graag uw tuin in Ouddorp vernieuwen? Schakel de Waal Hoveniers is voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin. 

Tuinonderhoud in Ouddorp en omstreken

Werkzaamheden die meest voorkomen zijn de tuin zomer- of winterklaar maken. Dit zijn jaarlijks terugkerende werkzaamheden en kunnen eerder als een verplichting voelen dan als ontspanning. Wanneer dat eerste het geval is kunt u ervoor kiezen om een hovenier in te schakelen. Onze ervaren hoveniers kennen alle bomen, planten en bloemen in uw tuin. Wij zorgen ervan ook voor dat deze goed de winter doorkomen zodat ze in het voorjaar/ zomer weer mooi kunnen bloeien.

Ook voor kleinere klusjes zoals het gras maaien of heggen snoeien steken wij graag onze handen uit de mouwen. Zo kunnen we maandelijks onderhoudswerkzaamheden voor u uitvoeren maar is het ook mogelijk om op contractbasis te werken.

Ontwerp

Een tuin is de plek waar u tot rust kunt komen. Wij vinden het daarom belangrijk dat uw tuin voldoet aan uw wensen. Wij leveren altijd maatwerk, waardoor uw tuin altijd ‘eigen’ en uniek is. Omdat onze vakbekwame hoveniers zeer ervaren zijn is bij ons bijna alles mogelijk! Onze hoveniers zijn specialist in verschillende vakgebieden, hierdoor kunnen wij verschillende projecten realiseren zoals: vlonders, vijvers, zwembaden, overkappingen, muurtjes, bestratingen en beregeningssystemen.

Dé hovenier op Goeree-Overflakkee

De Waal Hoveniers is hovenier in de ruimste zin van het woord. Zo ook voor het ontwerpen en aanleggen van uw (nieuwe) tuin. Gaat u verhuizen of is het tijd om uw tuin eens flink onder handen te nemen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. We brainstormen graag met u onder het genot van een kopje koffie, zodat we al uw wensen in een ontwerp kunnen realiseren.

We hebben een vestiging in Nieuwe-Tonge, Goeree-Overflakkee. Daardoor staat onze hovenier binnen 20 minuten bij u voor de deur in Ouddorp. De Waal Hoveniers staat voor kwaliteit, exclusiviteit en creativiteit en we zijn TuinKeur gecertificeerd.

Mogen wij uw tuin onderhouden?

Wij gaan graag voor u aan de slag. Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons en we zorgen ervoor dat uw in tuin in Ouddorp weer prachtig bij ligt.

Scroll naar boven