Hovenier Renesse

Een ervaren hovenier helpt u bij het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van uw tuin. Of u nu uw tuin (op)nieuw wilt laten aanleggen of juist wilt laten onderhouden; onze hoveniers staan voor u klaar. De Waal Hoveniers is o.a. gevestigd in Burgh-Haamstede, op een steenworp afstand van Renesse. Uw tuin weer laten stralen? Neem contact met ons op.

Tuinonderhoud in Renesse en omstreken

De basis van een mooie tuin is goed en consequent onderhoud. Dit geldt zowel voor het onkruid wieden als grasmaaien en heggen snoeien. Voor deze en alle andere terugkerende werkzaamheden kunt u bij ons hoveniersbedrijf terecht. Ook voor het zomer- of winterklaar maken van uw tuin in Renesse staan onze vakbekwame hoveniers voor u klaar.

Waarom u (g)een hovenier inschakelt

Of u nu zelf niet aan het tuinonderhoud toekomt of simpelweg geen groene vingers hebt; er zijn uiteenlopende redenen waarom u een hovenier in kunt schakelen. Het onderhoud van een gemiddeld grote tuin vraagt al snel meer tijd dan u in gedachten had. Als tuinieren u geen ontspanning of plezier biedt, kunt u voor een hovenier kiezen. Zo zorgen we ervoor dat uw tuin er netjes bij ligt en u er in uw vrije tijd optimaal van kunt genieten.

Hovenier in de ruimste zin van het woord

Als u voor De Waal Hoveniers kiest, kiest u voor kwaliteit. De Waal Hoveniers is een bloeiend en dynamisch hoveniersbedrijf dat zich richt op het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen. Ook voor de aanleg van een exclusief biozwembad kunt u bij ons terecht. Kwaliteit, exclusiviteit en creativiteit staan hoog in het vaandel. Daarbij werken we met een enthousiast en vakbekwaam team dat ervoor zorgt dat uw wensen naar volle tevredenheid worden gerealiseerd.

Wat kost een hovenier in Renesse?

Veelgevraagde werkzaamheden van een hoveniersbedrijf zijn vaak onderhoudswerkzaamheden zoals bijvoorbeeld grasmaaien, verticuteren en het snoeien en trimmen van planten en bomen. Ook voor renovatie, ontwerp en aanleg kunt u bij ons terecht. Bent u benieuwd wat de kosten zijn van een hovenier in Renesse? Als u laat weten wat u zoekt doen we u graag een voorstel. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0111 658 636 of stuur een e-mail naar info@dewaalhoveniers.nl.

Scroll naar boven