Hovenier Rockanje

Heeft u geen kaas gegeten van bloemen en planten, maar wilt u wel graag een verzorgde tuin? De Waal Hoveniers is een betrouwbare hovenier in Rockanje die tuinen ontwerpt, aanlegt en onderhoudt. Zo heeft u er geen omkijken meer naar en kunt volop genieten van een prachtige tuin. Lees op deze pagina meer over de mogelijkheden.

Het onderhoud van uw tuin

Iedere tuin heeft onderhoud nodig. Onkruid vergaat namelijk niet. Wanneer u zelf niet over groene vingers beschikt kunt u een vakbekwame hovenier inschakelen. De Waal Hoveniers is actief in de omgeving van Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland. Wilt u uw tuin in Rockanje laten renoveren? Ook dan komen we graag naar u toe. Al sinds 1996 zijn we actief als hovenier. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we bijna al uw tuinwensen voor u realiseren zodat u weer volop kunt genieten van een prachtige omgeving.

De mogelijkheden

De Waal Hoveniers weet als geen ander dat een tuin een oase van rust kan zijn. Dit is een plek om u even terug te trekken, om te genieten van een warme zomerdag en om samen te komen met familie en vrienden. Wij vinden het daarom belangrijk dat u zich comfortabel voelt in uw tuin. Wij leveren altijd maatwerk, waardoor er een unieke tuin ontstaat die helemaal bij u past. Onze hoveniers laten hun creativiteit spreken en vormen uw aanspreekpunt voor informatie en advies. Wij kunnen verschillende projecten realiseren zoals: het aanleggen van vijvers, overkappingen, vlonders, muurtjes, bestratingen en beregeningssystemen.

Een zwembad in Rockanje

Ook voor een zwembad kunt u bij ons terecht. Wij bouwen een ware Biotop-Living-Pool in uw tuin. Deze zwembaden zijn volledig biologisch omdat ze functioneren zonder chloor of andere giftige chemicaliën. Toch blijft het water glashelder. De zwembaden zijn voorzien van een effectieve technische uitrusting en zijn makkelijk te bedienen. Bij de aanleg van deze zwembaden kijken we goed naar de vormgeving. We willen graag het zwembad volledig laten integreren in de tuin. Zo kunt u voortaan lekker baantjes trekken in uw eigen achtertuin!

De service van De Waal Hoveniers

Wij gaan op een verantwoordelijke en professionele manier te werk. Tijdens de werkzaamheden werken de hoveniers op een nette manier om zo het allerbeste resultaat neer te zetten. Wij willen dat u tevreden bent over uw nieuwe tuin en dat deze boven uw verwachtingen uitstijgt!

Wilt u uw tuin in Rockanje laten onderhouden door ons? Bent u geïnteresseerd in de aanleg van een zwembad? Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Scroll naar boven