Hovenier Schouwen-Duiveland

De Waal Hoveniers is een dynamisch en ervaren hoveniersbedrijf in Schouwen-Duiveland dat zich richt op het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Bij onze hoveniers staat kwaliteit en creativiteit hoog in het vaandel, en dat ziet u terug in ‘onze’ tuinen.

Bent u op zoek naar een hovenier in Schouwen-Duiveland die uw tuin kan ontwerpen, aanleggen en onderhouden? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Onze vakbekwame hoveniers zorgen ervoor dat uw wensen worden vertaald naar creatieve en unieke ontwerpen, zodat we uw droomtuin kunnen realiseren.

Tuinonderhoud door een professionele hovenier

Zoekt u een hoveniersbedrijf dat uw tuin zomer- of winterklaar kan maken? Het zomer- of winterklaar maken van uw tuin is een flinke klus en kan daardoor veel tijd vergen. Heeft u zelf geen tijd of geen groene vingers? Wij helpen u graag bij het grote onderhoud aan uw tuin.

Ook voor klein tuinonderhoud kunt u bij ons terecht. Het snoeien van bomen en struiken, het maaien van uw gazon, onkruid wieden en het bemesten van uw tuin behoren allemaal tot onze werkzaamheden. In overleg met u komen we maandelijks – of desgewenst op contractbasis – bij u langs om alle klusjes in uw tuin uit te voeren.

Hovenier in Schouwen-Duiveland

De Waal Hoveniers heeft een vestiging in Burgh-Haamstede, Schouwen-Duiveland. Mede daardoor zijn wij de geschikte hovenier voor u, binnen 30 minuten kunnen wij namelijk op iedere plek in Schouwen-Duiveland zijn.

Ons bedrijf staat voor kwaliteit, daarom hebben we ons TuinKeur laten certificeren. Het TuinKeur keurmerk onderscheid hoveniersbedrijven op basis van  de 5 zekerheden van TuinKeur. Zo wordt u als klant gegarandeerd dat u zaken doet met een betrouwbare hovenier.

Wilt u een persoonlijk prijsvoorstel ontvangen?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een vrijblijvend prijsvoorstel ontvangen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. We komen graag bij u langs om uw wensen en de werkzaamheden te bespreken.

Scroll naar boven