Hovenier Sommelsdijk

De Waal hoveniers is sinds 1996 actief als hovenier. Wij hebben vestigingen in Burgh-Haamstede en Nieuwe-Tonge en werken in de wijde omgeving van Goeree-Overflakkee en Zeeland. Binnen 5 minuten zijn we dan ook bij u in Sommelsdijk. Wij leveren vakwerk en hebben vele tevreden klanten. Lees hier de verhalen van klanten die wij hebben geholpen bij het verwezenlijken van hun droomtuin.

Toe aan een nieuwe tuin?

De Waal Hoveniers zet zich in op verschillende gebieden binnen de groene branche. Zo ontwerpen we tuinen, leggen we ze voor u aan en onderhouden we ze vervolgens. Wij zijn van alle markten thuis. Wanneer u ons inschakelt, starten we ons traject. Dit ziet er als volgt uit:

Ontwerpen

Allereerst gaan we met u rond de tafel zitten en bespreken we uw wensen en eisen. We bekijken de mogelijkheden en adviseren u over de materialen en aspecten die u graag in uw tuin wilt hebben. Dan gaan we over op het ontwerp. Elke tuin is anders en daarom ontwerpen wij de tuin speciaal voor u op maat! We doen dit aan de hand van 3D tekeningen waarmee u dus direct het resultaat kunt bekijken.

Aanleggen

Het aanleggen van een tuin is een flinke klus. Onze vakbekwame hoveniers hebben een passie voor groen en draaien hun hand dus niet om voor het aanleggen van een straatje of een gazon. De Waal Hoveniers gaat altijd voor een eindresultaat waar u en wij trots op kunnen zijn.

Onderhouden

Wanneer de tuin is aangelegd is het van belang deze goed te onderhouden. Achterstallig onderhoud is funest voor de groei van de tuin. Om te kunnen blijven genieten van uw tuin, is onderhoud hard nodig. Dit nemen wij graag uit handen voor u, zodat u met een gerust hart van uw tuin met een strak gazon of gezellige overkapping kunt genieten.

U bepaalt, wij voeren het uit

Uiteraard is het ook goed mogelijk om slechts voor een van bovenstaande diensten te kiezen. Heeft u een mooie tuin maar blijft het onderhoud liggen? We helpen u graag bij doorlopende en eenmalige onderhoudsklussen zoals uw tuin zomer- of winterklaar maken. U kunt voor uiteenlopende klussen bij ons terecht: tuin aanpassing, renovatie, aanleg of onderhoud, alles is mogelijk.

Uw hovenier in Sommelsdijk

Wilt u uw tuin in Sommelsdijk laten aanleggen door De Waal Hoveniers? Neem contact met ons op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Scroll naar boven