Hovenier Stellendam

Hulp nodig bij het maaien van het gazon? Weet u niet wanneer u het beste de boom kunt snoeien? Geen tijd om onkruid te wieden of de planten water te geven? Geen nood! De Waal Hoveniers zet zich graag in voor het onderhoud van uw tuin in Stellendam en gaat voor het mooiste eindresultaat.

De Waal Hoveniers in Stellendam

Sinds 1996 is De Waal actief als hovenier. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bedrijfje met twee vestigingen; één in Burgh-Haamstede en één in Nieuwe-Tonge. Wij werken voornamelijk op het eiland Goeree-Overflakkee en de wijdere omtrek van Burgh-Haamstede. Ook in Stellendam hebben wij al meerdere projecten gedaan.

Uw droomtuin in Stellendam

Om uw droomtuin in Stellendam te verwezenlijken gaan we allereerst met u bespreken wat uw in uw tuin zou willen. Aan de hand van uw wensen gaan we aan de slag met het ontwerp van de tuin. Dit doen we met behulp van een tekenprogramma waarmee uw tuin meteen in 3D zichtbaar wordt. Zo ziet u direct het eindresultaat en weet u wat u kunt verwachten. Vervolgens gaan we over op de aanleg van de tuin. Onze vakbekwame hoveniers komen de tuin in zijn geheel renoveren. Eerst wordt de oude tuin helemaal verwijderd en bouwen we de tuin langzaam weer op. Denk hierbij aan het plaatsen van schutting, het planten van bomen en struiken, het aanleggen van bloemenperken en vijvers of het bouwen van schuurtjes en overkappingen. Onze hoveniers hebben zijn ervaren en daarom kunnen we (bijna) alles voor u waarmaken zodat uw tuin echt helemaal compleet is!

Onderhoud van de tuin

Een droomtuin moet bijgehouden worden. Heeft u zelf geen groene vingers? Wij nemen het onderhoud van de tuin graag uit handen. Onderhoud is uiterst belangrijk voor de tuin want in een goed onderhouden tuin geniet u simpelweg meer. Wij voeren zowel periodiek als eenmalig onderhoud voor u uit. Onze hoveniers geven u ook graag tips voor het eventueel zelf onderhouden van de tuin. Met behulp van onze kennis en machines maken we uw tuin in een handomdraai zomer- of winterklaar!

Wilt u uw tuin in Stellendam laten onderhouden door De Waal Hoveniers? Neem contact met ons op via info@dewaalhoveniers.nl of bel ons voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Scroll naar boven