Hovenier Voorne-Putten

Bent u op zoek naar een hovenier in de regio Voorne-Putten? Dan bent u bij De Waal Hoveniers aan het juiste adres. U kunt voor uiteenlopende klussen bij ons terecht zoals tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud. Geen klus is te groot, of te gek. Samen met u zorgen we ervoor dat we uw wensen realiseren, zodat u elke dag van uw tuin kunt genieten.

Tuinontwerp: van de tekentafel tot aan de realisatie

Bij het ontwerpen en aanleggen van een tuin komt nogal wat bij kijken, want een tuin ontstaat niet vanzelf. Zeker uw droomtuin niet. Elke tuin die wij aanleggen is dan ook maatwerk. Allereerst komen we graag bij u langs om uw wensen te bespreken en de ligging van uw tuin te bekijken, zodat we vervolgens een realistisch 3D-ontwerp kunnen maken. Pas als u voor de volle 100% tevreden bent met het ontwerp, beginnen wij met de realisatie van uw tuin.

Of het nu gaat om het aanleggen van een beregeningssysteem, overkapping, vijver of zwembad, alles is mogelijk. Bovendien, wist u dat De Waal Hoveniers marktleider is in het aanleggen van biozwembaden? Een biozwembad is een zwembad met natuurlijk water, waar geen chloor of andere chemicaliën inzitten. Met een biozwembad kunt u genieten van het grootst mogelijke zwemplezier, in glashelder water.

Een stralende tuin, het hele jaar door

Om dagelijks te kunnen genieten van uw tuin, is tuinonderhoud heel belangrijk. Maar een tuin onderhouden en een tuin mooi houden zijn twee verschillende dingen. Daarbij, kan in de drukte van het dagelijks leven, het onderhouden van de tuin er weleens bij inschieten.

Daarom kunt u ook voor onderhoud van uw tuin bij ons terecht. Van grote klussen zoals uw tuin zomer- of winterklaar maken tot aan kleinere onderhoudswerkzaamheden zoals hagen knippen, snoeien, het gazon maaien, onkruid wieden en het bemesten van de tuin. Onze ervaren hoveniers zorgen ervoor dat uw tuin er stralend bijligt.

Wilt u samen met ons uw droomtuin realiseren?

Neem dan contact met ons op! We komen graag bij u langs om te kijken wat er mogelijk is of om de werkzaamheden te bespreken. Ook kunt u onderstaand formulier gebruiken om vrijblijvend een prijsvoorstel op te vragen. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Scroll naar boven