Hovenier Zeeland

De Waal Hoveniers is een hoveniersbedrijf in de ruimste zin van het woord. Want of het nu gaat om het ontwerpen en aanleggen van een gloednieuwe tuin, u uw huidige tuin wilt renoveren of juist uw tuin wilt laten onderhouden door een ervaren hoveniersbedrijf, De Waal Hoveniers kan u bij elk van bovengenoemde werkzaamheden helpen. Bij ons staat kwaliteit, exclusiviteit en creativiteit hoog in het vaandel, samen met u gaan we elke uitdaging aan om het beste resultaat te bereiken.

Nieuwe tuin? Tuinontwerp en -aanleg

Bij het maken van een tuinontwerp staan uw persoonlijke wensen op de eerste plek, daardoor is een tuinontwerp bij De Waal Hoveniers altijd maatwerk. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden, de ligging van uw tuin, zon en schaduw etc. Vervolgens maken we een realistisch 3D ontwerp van uw droomtuin.

Zodra het tuinontwerp geheel naar wens is kunnen we beginnen met het aanleggen van uw nieuwe tuin. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg, ook niet als het gaat om beregening, houtwerk, het aanleggen van een (zwem)vijver of zwembad, wij regelen het voor u. Wist u dat wij marktleider zijn in het aanleggen van biozwembaden? Biozwembaden bevatten geen chloor en zijn energieneutraal.

Voor groot en klein tuinonderhoud

De Waal Hoveniers is TuinKeur gecertificeerd.

Of u nu een grote of kleine tuin heeft, een groot of klein gazon, veel of weinig planten, een tuin onderhouden kost veel tijd. Wij nemen dit graag voor u uit handen. Zo kunnen wij u helpen bij alle werkzaamheden die bij het onderhouden van een tuin komen kijken, zoals: hagen knippen, snoeiwerk, bemesten van de tuin, bladruimen, gazon maaien, onkruid wieden etc.

Dit kunnen wij op verschillende manieren voor u doen. Zo kunt u ervoor kiezen om zelf het gazon bij te houden en dat wij een aantal keer per jaar langskomen om de grote klussen uit te voeren zoals de tuin zomer- en winterklaar te maken. Uiteraard kunnen wij u ook geheel ontzorgen door alle klusjes voor u uit handen te nemen.

Uw hovenier in Zeeland

Of u nu in Vlissingen, Yerseke, Renesse of Terneuzen woont, onze hoveniers komen graag bij u langs om uw tuin te onderhouden, ontwerpen of aan te leggen. De Waal Hoveniers heeft meerdere vestigingen, waaronder een in Burgh-Haamstede op het eiland Schouwen-Duiveland. Daarvandaan bedienen wij heel de provincie Zeeland.

Hovenier Zeeland

Vele tevreden klanten gingen u voor

Hoveniersbedrijf De Waal Hoveniers is al sinds jaar en dag actief als hovenier in Zeeland. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3! Hierbij wordt gekeken naar verschillende aspecten zoals het nakomen van afspraken, klantvriendelijkheid, kwaliteit van het materiaal, kwaliteit van het werk en vakbekwaamheid. Heeft u hulp nodig in de tuin? Onze hoveniers staan voor u klaar!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij gaan graag voor u aan de slag. Wilt u uw droomtuin laten aanleggen? Of uw huidige tuin laten onderhouden? Wij helpen u graag. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

 

Scroll naar boven