Tuinonderhoud Stellendam

Woont u in de buurt van Stellendam en bent u de trotse eigenaar van een mooie tuin, maar heeft u zelf niet voldoende tijd of kennis om deze tuin te onderhouden? Dan staan wij van De Waal Hoveniers graag voor u klaar. Wij hebben veel ervaring op het gebied van tuinonderhoud in Stellendam en komen graag bij u langs.

Of het nu gaat om het maaien van het gras, het wieden van onkruid of het schoonmaken van de bestrating. Het gebied waarop wij u kunnen helpen met het onderhouden van uw tuin is erg breed. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw tuin in Stellendam te bespreken.

Alle soorten tuinonderhoud in Stellendam op een rij

Het gebied waarop wij uw tuin kunnen onderhouden is erg groot. Het is mogelijk om voor verschillende soorten tuinonderhoud te kiezen. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden en kunnen eventueel bij u langskomen om de werkzaamheden te bespreken. Om voor u een duidelijker beeld te scheppen, hebben wij een greep uit onze werkzaamheden voor u op een rij gezet.

  • Bomen en struiken snoeien
  • Gras maaien en eventueel verticuteren
  • Schoonmaakwerkzaamheden
  • Onkruid wieden
  • Bemesting en nieuwe platen zaaien
  • Mollen- en insecten bestrijding
  • Vijvers, terrassen en zwembaden aanleggen en onderhouden
  • Beregeningssystemen aanleggen

tuinonderhoud Stellendam

Uw tuinonderhoud in Stellendam uitbesteden aan De Waal Hoveniers

Wanneer u zelf geen groene vingers heeft of als u zelf geen tijd heeft om uw tuin te onderhouden, staan onze gespecialiseerde hoveniers graag voor u klaar. Wij onderhouden niet alleen tuinen, we kunnen ze ook voor u ontwerpen en aanleggen, en vervolgens periodiek onderhouden. Creativiteit, kwaliteit en exclusiviteit vinden wij erg belangrijk en dat ziet u ook terug in onze tuinen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuinonderhoud? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Stuur een mail naar info@dewaalhoveniers.nl, bel ons of laat uw gegevens achter. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Scroll naar boven