Tuinonderhoud Zeeland

Een tuin onderhouden kost veel tijd en energie. We nemen dit graag voor u uit handen. De Waal Hoveniers heeft een vestiging in Burgh-Haamstede en werkt in heel Zeeland.

Tuinonderhoud hoeft niet duur te zijn. Als u zelf uw gazon bijhoudt, komen we een paar keer per jaar langs om de grote klussen uit te voeren. Denk hierbij aan het bemesten van het gazon, het snoeien van de bomen en heggen, dode planten vervangen en kleine opknapwerkzaamheden. Bij tuinen tot 500 m2 zijn we vaak binnen een dag klaar.

Heeft u liever helemaal geen zorgen, dan kunnen we u compleet ontzorgen door ook het gazononderhoud te verzorgen. We komen wekelijks langs of vinden iemand in ons netwerk die het werkt in uw tuin opknapt.

Tuin zomerklaar of winterklaar maken

Het meest voorkomende tuinonderhoud is de tuin zomerklaar of winterklaar maken. In het voorjaar moet het gazon bemest worden en moeten fruitbomen gesnoeid worden. In het najaar wordt alles gekortwiekt, zodat alles weer goed kan groeien als de lente aanbreekt. Heeft u zelf geen groene vingers? Dan is het verstandig om tuinonderhoud uit te besteden, omdat iedere plant of boom een andere gebruiksaanwijzing heeft. Wij kennen de planten en bomen in uw tuin en zorgen ervoor dat zij optimaal worden verzorgd.

Tuinonderhoud in Zeeland

De Waal Hoveniers heeft een vestiging in Burgh-Haamstede op het eiland Schouwen-Duiveland. Vanuit deze locatie bedienen we de hele provincie Zeeland. Stel, u woont in Zierikzee, dan combineren we de werkzaamheden in uw tuin met andere klanten in Zierikzee. Dit zorgt ervoor dat we zeer efficiënt en snel kunnen werken.

Benieuwd naar een prijsvoorstel?

Graag gaan we bij u aan de slag. Heeft u een kleine of grote tuin? Of heeft u een bedrijf met een tuin? We pakken iedere klus aan. Vul het onderstaande formulier in als u graag meer informatie wilt. Uiteraard komen we graag langs om de werkzaamheden door te spreken.

Scroll naar boven