Tuinonderhoud Zierikzee

Tuinonderhoud nodig in Zierikzee? Geen probleem. De Waal Hoveniers is gevestigd in Burgh-Haamstede en Nieuwe-Tonge. Wij werken in de omgeving van Goeree-Overflakkee en Zeeland. Ook in Zierikzee verzorgen we graag uw tuin! Wij zijn betrokken bij onze klanten, we luisteren naar hun wensen en gaan voor het ultieme eindresultaat waarbij kwaliteit en precisie voorop staan. Sinds 1996 zijn wij actief als hovenier. Al onze werknemers hebben een passie voor groen, hebben veel ervaring in de branche en zijn uiterst deskundig op het gebied van tuinonderhoud.

Tuinonderhoud in Zierikzee en omstreken

De Waal Hovenier is gespecialiseerd in tuinonderhoud, het maken van tuinontwerpen en tuinaanleg. Werkzaamheden die meest voorkomen zijn de tuin zomer- of winterklaar maken. Dit zijn jaarlijks terugkerende werkzaamheden en kunnen eerder als een verplichting voelen dan als ontspanning. Wanneer dat eerste het geval is kunt u ervoor kiezen om een hovenier in te schakelen. Maar ook voor wat kleinere klusjes zoals het gras maaien of heggen snoeien steken wij graag onze handen uit de mouwen. Zo kunnen we maandelijks onderhoudswerkzaamheden voor u uitvoeren maar is het ook mogelijk om op contractbasis te werken.

Het ontwerp van een prachtige tuin

De tuin is dé plek waar u tot rust kunt komen, deze moet dus helemaal naar wens zijn. Wij helpen u daarom graag om de tuin te maken tot uw ideale rustplek. Wij leveren altijd maatwerk, waardoor uw tuin altijd ‘eigen’ en uniek is. Omdat onze vakbekwame hoveniers zeer ervaren zijn is bij ons bijna alles mogelijk! Onze hoveniers zijn specialist in verschillende vakgebieden, hierdoor kunnen wij verschillende projecten realiseren zoals: vlonders, vijvers, zwembaden, overkappingen, muurtjes, bestratingen en beregeningssystemen.

Dé hovenier in Zeeland

De Waal Hoveniers is hovenier in de ruimste zin van het woord. Wij staan voor kwaliteit, exclusiviteit en creativiteit en we zijn TuinKeur gecertificeerd. Wilt u een nieuw tuinontwerp of een nieuwe tuin aan laten leggen? Dan zit u bij ons aan het juiste adres. Ook kennen onze ervaren hoveniers kennen alle bomen, planten en bloemen in uw tuin. Tuinonderhoud in Zierikzee is voor ons een klus die we graag klaren. We brainstormen graag met u onder het genot van een kopje koffie, zodat we al uw wensen in een ontwerp kunnen realiseren.

Mogen wij uw tuin onderhouden?

Wij gaan graag voor u aan de slag. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of stuur een mail naar info@dewaalhoveniers.nl en laat uw gegevens achter. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Samen zorgen we ervoor dat uw in tuin in Zierikzee weer straalt.

Scroll naar boven