Tuinonderhoud Goeree-Overflakkee

Het onderhouden van een tuin is een hoop werk. Onkruid wieden, de bestrating schoonmaken, de heg snoeien en het gras maaien; voor velen niet de favoriete bezigheid. Gelukkig kunnen wij u een helpende hand bieden. Onze ervaren hoveniers hebben een passie voor groen en laten uw tuin weer opbloeien!

Een tuin van De Waal Hoveniers

Wanneer u zelf geen groene vingers heeft, kunt u het onderhoud van uw tuin uit handen geven aan De Waal Hoveniers. Wij ontwerpen tuinen, leggen ze aan en onderhouden ze vervolgens voor u. Zowel voor eenmalig als voor periodiek tuinonderhoud kunt u bij ons terecht. We helpen u graag bij het snoeien, beplanten, bemesten, aanleggen en onderhouden van uw tuin. Kwaliteit, exclusiviteit en creativiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Dit ziet u dan ook terug in een tuin van De Waal Hoveniers.

Alle vormen van onderhoud

We kunnen op verschillende wijze onze bijdrage leveren aan een goede en verzorgde tuin. Dit doen we geheel in overleg met u. Samen kijken we naar de mogelijkheden en overleggen we welke werkzaamheden u eventueel zelf zou willen doen en welke rol wij als hovenier voor u kunnen vervullen. Een greep uit onze werkzaamheden:

  • Het snoeien en kappen van bomen en struiken;
  • Het onderhouden van uw tuin d.m.v. gras maaien en verticuteren;
  • Schoonmaakwerkzaamheden (bladeren opruimen etc.);
  • Onkruid wieden;
  • Bemesting en nieuwe planten zaaien of zetten;
  • Mollen-, en insecten bestrijding;
  • Vijvers, terrassen en andere elementen aanleggen en onderhouden;
  • Houtwerk, zoals schuttingen of prieëlen, plaatsen;
  • Beregening systemen aanleggen.

Tuinonderhoud op Goeree-Overflakkee

Op het mooie Goeree-Overflakkee is de keuze uit hoveniers enorm. Er zijn dan ook veel tuinen die onderhouden moeten worden. De Waal Hoveniers is gevestigd in Nieuwe-Tonge en Burgh-Haamstede, onze hoveniers zijn dan ook altijd dichtbij. Binnen 30 minuten zijn we bij u op locatie. Bijvoorbeeld in Ouddorp, Sommelsdijk, Dirksland of Stellendam.

Met De Waal Hoveniers heeft u een juiste partner voor al uw onderhoudswerkzaamheden in de tuin. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Stuur een mail naar info@dewaalhoveniers.nl, bel ons of laat uw gegevens achter. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Scroll naar boven